Confidentialitate

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin completarea formularului de inregistrare pe site-ul www.newmarca.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii newmarca.ro in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Toate datele personale furnizate in calitate de utilizator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.newmarca.ro: informarea privind situatia contului pe www.newmarca.ro, informarea privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, statistica, marketing si publicitate.

Newmarca.ro.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.fashionstore24h.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere la adresa de email office@newmarca.ro